Champagne Fournaise Dubois
Historien
Champagnen, der bærer navnet på dem, der lavede den.
I over fyrre år, årgang efter årgang, har Patrick Fournaise, ønolog og hans kone Marie-José Dubois været og dyrket deres vinmarker for at udvikle deres fineste champagner.
Takket være en fælles passion for at arbejde på land og vin var de i stand til at overføre deres know-how til deres søn Jerome, hvilket gav anledning til en familietradition.
Maison Fournaise Dubois har altid foretrukket kunsten at modtage. I dag kan du blive hilst velkommen af familien i deres vingård for at dele uforglemmelige øjeblikke med udveksling, opdagelse og glæde.
Terroir
Områdets pragt og klimaets styrke.
Familiens vingård beliggende tæt på Reims i hjertet af dalen i Arde strækker sig over 9 hektar.
Implanteret i “Coteaux” finder vinstokke en rig frugtbar jord takket være en underkalkholdig jord dækket af en fin lerstamme. I Champagne drager vinstokke meget fordel af den oceaniske indflydelse, og de lave temperaturer fører til en langsom og moderat modning af bærene. Saftene præsenterer således de grundlæggende kendetegn ved champagnevin: finesse og friskhed
På denne familievinmark er det landets natur, der styrede udvælgelsen af de mest egnede druesorter: pinot noir, meunier og chardonnay. Pinot noir giver vin aromaer af røde frugter; det er sorten, der samler både kroppen og kraften.
Pinot meunier er smidig og frugtagtig. Dens bouquet er intens: den udvikler sig hurtigere med tiden og giver vinen en fuld rundhed.
Chardonnay er finessens sort. Når det er ungt, tilbyder det blomster og undertiden mineralske noter til vinene. Dens langsomme udvikling gør det til et ideelt supplement til aldring af vine og champagner.
Producentens link: http://www.champagnefournaisedubois.com/
Der er ingen produkter at vise i denne kategori.